Add Chocolate in cream mix well then microwave it for 10-12 minutes.
Chocolate sauce is ready
Instructions for no-Bake Chocolate Biscuit Cake:
Break the biscuits into small pieces & keep aside Add Cream, Sugar, Cocoa Powder in a pan, then mix them well until the sugar dissolved
Beat the Eggs well & add gradually into Cream mixture by stirring continuously
Cook for 2-3 Minutes at low flame. Then turn off the flame
Add crushed Biscuits, pour the cream mixture in it then add Almonds, Walnuts in a pan & mix well
Pour the mixture into a spring form pan & press with the back of a spoon then add chocolate sauce & keep it into the refrigerator for 4-5 hours or overnight
Take out from the pan then sprinkle the Almonds, walnuts then serve
Preparation Time: 30 Minutes Serve: 3-4
نو بیک چوکلیٹ بسکٹ کیک اجزاء
بسکٹس 6 ہاف رول
کریم 200گرام
چینی 1-1/2کپ
انڈے 2عدد
کوکو پاؤڈر 3-4کھانے کے چمچ
بادام ،اخروٹ 1/2کپ
چوکلیٹ سوس اجزاء
چوکلیٹ حسب ضرورت
کریم حسب ضرورت
چوکلیٹ سوس ترکیب
۔ایک باؤل میں چوکلیٹ اور کریم ڈال کر دس سے بارہ منٹ تک مائیکروویو کر لیں ۔
نو بیک بسکٹ کیک ترکیب
۔ایک باؤل میں بسکٹس کو ڈال کر پیس لیں ۔
۔اب ایکپین میں کریم لیں اور اس میں چینی اورکوکو پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح پکا کر چینی کو
مکس کرلیں ۔
۔اب ایک بیٹر میں انڈے لیں اور اچھی طرح بیٹ کر کے تیار کیے ہوئے کریم کے مکسچر میں ڈال کر دو سے تین منٹ ہلکی آئنچ پر پکا لیں ۔
۔اب ایک برتن میں پسے ہوئے بسکٹس ،کریم کا مکسچر اور اخروٹ ،بادام ڈال کر مکس کرلیں۔
۔اب تیار شدہ مکسچر کو سانچے میں ڈال کر اس پر چوکلیٹ سوس لگا ئیں اور چار سے پانچ گھنٹے کے لیے فریج میں رکھ دیں ۔
0 Comments
Post a Comment