Cheesecake Recipe byFitPlexx March 29, 2020 Cheesecake Recipe Cheesecake Recipe Urdu And English Ingredients for Crust: Bisconni Chocolatto as required 1/4 cup Butter 1/4 cup Brown Sugar Ingredients for filling: 1/4 cup Bisconni chocolatto (crushed) 2 cups Heavy cream 1 cup Cream cheese 2/3 cup Powdered sugar 1/2 tsp Vanilla essence 1 tbsp Gelatin 1 tbsp Lemon juice Directions for crust: In a chopper add Bisconni chocolatto, butter and brown sugar. Chop until well combined. Take small circle molds and pat the crust in them evenly. Let it set. Directions for filling: Beat heavy cream until medium peaks form. Set aside. In a separate bowl add cream cheese, sugar, salt, vanilla essence, lemon juice and beat until smooth for about 3 to 4 minutes. Add cream cheese mixture, gelatin to heavy cream and beat until well combined. Gently fold crushed Bisconni chocolatto in it and your filling is ready. Fill crust molds with a scoop of filling and refrigerate for at least 6 hours to set or overnight for best results. Remove from refrigerator and gently take out of mold. Smooth the edges with a knife. Garnish with whipping cream and Bisconni chocolatto cookie on top. Your Chocolatto no bake cheesecakes are ready to serve. Preparation time: 20 minutes Serving: 5-6 persons چوکلاٹو نو بیک چیز کیک ریسپی کرسٹ کے اجزاء: Bisconni Chocolatto حسبِ ضرورت مکھن 1چوتھائی کپ براؤن شوگر 1چوتھائی کپ فلنگ کے اجزاء: Bisconni chocolatto 1چوتھائی کپ ہیوی کریم 2کپ کریم چیز 1کپ پاؤڈرڈ شوگر 2تہائی کپ ونیلا ایسنز آدھا چائے کا چمچ جیلیٹن 1کھانے کا چمچ لیموں کا رس 1کھانے کا چمچ ڈو کرسٹ ترکیب: ایک چوپر میں Bisconni Chocolatto، مکھن اور براؤن شوگر ڈال کر اچھی طرحمکس کر لیں۔ اب چھوٹے گول سانچے لیں اورتیار کیا ہوا مکسچر اس میں ڈال دیں۔ فلنگ ترکیب: ہیوی کریم کو اچھی طرح پھینٹ کر سائیڈ پر رکھ دیں۔ اب ایک دوسرے باؤل میں کریم چیز، چینی، نمک، ونیلا ایسنز اور لیموں کا رس ڈال کر تین سے چار منٹ اچھی طرح پھینٹ لیں۔ پھر چیز مکسچر اورجیلیٹن کو ہیوی کریم میں ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔ اب پسے ہوئے Bisconni Chocolattoکو احتیاط سے بنائی ہوئی فلنگ میں مکس کر لیں۔ پھرتیار کئے ہوئے سانچوں میں فلنگ بھر دیں اور چھ گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔ اب سانچوں سے نکال کر چھڑی سے اچھی طرح برابر کر لیں۔ پھر وہپنگ کریم اور Bisconni Chocolattoسے گارنش کر کے سرو کریں۔ تیاری کا وقت: 20منٹ پکانے کا وقت: 5-6 Tags Recipes Previous Post Next Post
0 Comments
Post a Comment